Martín Fierro

Retail and leisure / 1989

A former house in Polanco, Mexico City; was transformed in to an Argentinean restaurant and for that purpose we were called to manage the blacksmith and metal structure to cover the house backyard with a double height space module skylight, supported with round steel columns painted in white. The restaurant interior design was done by the architects who contracted us for the steel structure work. Additionally the natural ventilation devise system was painted in bright red to have a colour accent. The courtyard skylight covering was shaded outside by a jacaranda tree. The work was designed and entirely done in 1989.

 

Credits

Carlos Benavides / Ramiro Beltrán Merino / Raúl Peña Arias

Creditos

Este es un proyecto diseñado y desarrollado por Fuego Studio

×